Notícies

Itec aposta per la reutilització dels llibres de text amb el programa Ecobooks

La direcció de l'Institut de Tecnificació juntament amb l'AMPA han decidit contractar els serveis de l'empresa Iddink per organitzar la compra de llicències i de llibres reutilitzats. D'aquesta manera es volen abaratir els costos i allargar la vida útil dels llibres. 

Com explica la representant de l'AMPA, el programa Ecobooks, nom del programa de reutilització de llibres, permet que els alumnes puguen reciclar els llibres sempre que estiguen en bones condicions. A final de curs els alumnes podran retornar els llibres usats, que seran revisats pel personal de l'empresa Iddink, i beneficiar-se de l'estalvi que suposa el reciclatge de llibres. En cas que un alumne reba un llibre en mal estat podrà presentar una reclamació per bescanviar-lo.

El programa preveu tant la compra de llibres de segona mà com la compra de llibres nous, material i llicències digitals. Les comandes es podran realitzar per telèfon trucant, web o presencialment al centre el 26 de juny, de 10 a 14.30 h. El pagament es pot fer en el moment de la comanda o en diferit.

Per a més informació podeu escoltar el pòdcast sobre la reutilització de llibres realitzat pel programa de ràdio Itec “Imprevist”.

 

Contacta amb nosaltres per fer-nos arribar consultes, queixes o suggeriments.