Batxillerat i ensenyaments esportius

La titulació doble de batxillerat i ensenyaments esportius, que forma part de l'oferta oficial a partir del curs 2021-2022 regulada pel Departament d'Educació, permet l'obtenció de dues titulacions de la següent forma: la de batxiller en tres cursos acadèmics i la d'un cicle d'ensenyaments esportius en els dos primers d'aquests tres cursos.

Les modalitats de batxillerat que es poden cursar són: la de ciències i tecnologia, per una banda, i la d'humanitats i ciències socials, per l'altra. La modalitat de batxillerat escollida es combina amb una única modalitat esportiva concreta. Les modalitats que s'ofereixen en el nostre centre són Salvament i socorrisme i Futbol.

Durada i estructura

Es tracta de fer el batxillerat en tres anys en comptes d'en dos, alhora que es cursa un ensenyament esportiu. Durant el primer curs dels tres que dura la BEsp es fa una part del primer curs del batxillerat estàndard de 2 anys i el primer curs de la modalitat esportiva triada. En el segon curs es realitza la part que falta del primer curs del batxillerat estàndard de 2 anys, que, un cop superada, equival al primer curs d'un batxillerat estàndard de 2 anys, i el segon curs i últim de la modalitat esportiva. Al tercer curs només es fa l'últim any que resta de batxillerat, que equival al segon curs del batxillerat estàndard de 2 anys.

Titulació

Un cop finalitzat el grau mitjà de la modalitat esportiva escollida s'obté el títol de tècnic esportiu corresponent.

Si es finalitza el batxillerat s'obté el títol de batxillerat.

Contacta amb nosaltres per fer-nos arribar consultes, queixes o suggeriments.