Activitats

S'inaugura "El món està escrit en llenguatge matemàtic", una exposició realitzada dins el projecte STEAM

Des d'avui i fins al 23 de juny, la biblioteca de l'Institut de Tecnificació acollirà l'exposició "El món està escrit en llenguatge matemàtic". La mostra és el producte final del tercer trimestre del projecte STEAM que realitzen els alumnes de 3r d'ESO.

L'exposició mostra com tot el que ens envolta està vinculat a la disciplina matemàtica d'una manera o altra. La mostra recull des de màscares realitzades amb un compàs auri fins a maquetes de cristalls geomètrics i lapbooks amb elements geomètrics que apareixen a l'univers. 

L'activitat forma part del programa STEAM, un projecte multidisciplinari en què intervenen les matèries de Ciències, Tecnologia, Visual i Plàstica i Matemàtiques. En aquesta ocasió el FABLAB d'Amposta ha col·laborat en la materialització dels suports de les targetes identificatives realitzades amb la impressora 3D del centre.

L'exposició estarà oberta a tota la comunitat educativa del centre i amb cita prèvia a tot el públic durant l'horari de centre del 5 al 23 de juny.

 

 

 

Contacta amb nosaltres i resol els teus dubtes.