Activitats

L’alumnat de 3r d’ESO destaca amb un projecte sobre mobilitat sostenible a la Comunitat territorial STEAMcat 21-24

L’alumnat de l’Institut de Tecnificació va participar en la Comunitat territorial STEAMcat 21-24, que va tindre lloc la setmana passada al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa.

Els estudiants de 3r d’ESO van presentar un projecte innovador que combina la tecnologia i la salut. D’una banda, van mostrar una aplicació que recull dades de distància i velocitat amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables i, de l’altra, van presentar els cartells, elaborats amb l’ajuda de la intel·ligència artificial. A través dels cartells l’alumnat vol conscienciar sobre la importància de l’ús de vehicles més sostenibles i promoure la convivència entre diferents tipus de transport. 

A més de la presentació dels treballs, els alumnes van tindre l’oportunitat de visitar altres espais i conèixer els projectes d’altres centres educatius. També van participar en un taller d’impressió 3D ofert pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Montsià (@semontsia) i el Fablab Terres de l’Ebre (#FABlab TE), ampliant així els seus coneixements en noves tecnologies.

La participació en aquesta fira ha estat una experiència enriquidora per als estudiants de l’Institut de Tecnificació, ja que els ha permès connectar amb altres centres, inspirar-se amb nous projectes i mostrar la seva excel·lent tasca.

L’institut agraeix el suport de tota la comunitat STEAM i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, el CRP del Montsià i el Fablab Terres de l’Ebre.

Contacta amb nosaltres per fer-nos arribar consultes, queixes o suggeriments.