Activitats

Itec celebra la 2a edició de l'Ecomercat

Amb l'objectiu de contribuir a l'assoliment de l'ODS 12: consum i producció responsables, els alumnes de l'Institut de Tecnficiació juntament amb la col·laboració de l'Institut Escola Agustí Barberà van celebrar el passat divendres una nova edició de l'Ecomercat Itec.

Durant la jornada, els alumnes de l'optativa d'Escola Verda van muntar una parada en la qual van vendre productes ecològics i de proximitat cedits per una desena de comerços d'Amposta, La Ràpita i Ginestar. D'altra banda, amb l'objectiu de fomentar la reducció de residus i el reciclatge els alumnes de l'Institut Escola Agustí Barberà van vendre roba i llibres de segona mà. La parada s'acompanyava d'una exposició realitzada per alguns alumnes de 2n d'ESO en què es mostraven els efectes que provoca el consum de roba conegut com a fast fashion i també les alternatives que existixen per reduir l'impacte ambiental que genera el consum mitjançant la producció artesana. Per la seua banda, des del projecte Steam es va aprofitar per exposar el projecte creat per l'alumnat entorn la mobilitat sostenible.

L'acció, que l'edició anterior va ser distingida el passat mes de novembre amb la Menció honorífica del Premi Escoles Verdes en la categoria de reconeixement al treball en xarxa, pretén conscienciar l'alumnat i la ciutadania de la necessitat de canviar el model de consum. 

 

Contacta amb nosaltres i resol els teus dubtes.