Activitats

Arriba el Primer Torneig Multiesportiu Itec

L'alumnat de 2n de grau bàsic ha organitzat el I Torneig Multiesportiu Itec, dirigit als companys i companyes de 2n d'ESO. Un torneig fruit del treball de dues intenses setmanes de projecte cooperatiu a l'aula.

Entre les activitats físiques i esportives hi havia reptes coreogràfics, jocs populars com el mat i esports com el voleibol, futbol i diferents modalitats d'atletisme. L'alumnat de grau bàsic també va fer diverses gestions per aconseguir el patrocini de Florette i Fruites Barberà, els quals van oferir fruita variada durant l’activitat. 

L'alumnat de grau bàsic també va oferir un discurs inicial i final, els cartells i els fulls informatius, les graelles de rotació i de resultats, i el mural que convidava a la reflexió d'incorporar hàbits saludables. 

Els organitzadors també van elaborar clauers amb cordino d'escalada per a tots els participants, a més d'un diploma. També van entregar tres obsequis (fruites i ampolles reutilitzables per a tots els membres de l'equip) al nom de grup més original, al que va protagonitzar un joc més net i cohesionat i al que va obtenir més punts.

Contacta amb nosaltres per fer-nos arribar consultes, queixes o suggeriments.